Защитникът на Барселона Маркос Алонсо претърпя успешно операция на долната

...
Защитникът на Барселона Маркос Алонсо претърпя успешно операция на долната
Коментари Харесай

Маркос Алонсо се оперира, Витор Роке още е без картотека

Защитникът на Барселона Маркос Алонсо претърпя сполучливо интервенция на долната част на гърба, която контузи при започване на декември 2023 година, заяви формалният уебсайт на клуба.

" Маркос Алонсо претърпя сполучлива интервенция за лекуване на проблеми в долната част на гърба. Процедурата беше осъществена от доктор Амели Леглиз под наблюдението на медицинския щаб на клуба в спортната клиника в Бордо. Все още не е ясно какъв брой време ще продължи възобновяване му. Левият бек записа седем мача този сезон, четири от които като титуляр, като изигра общо 301 минути. Като състезател на Барселона той има общо 44 мача, отбелязвайки три гола “, се споделя в изказването на испанския клуб.

По-рано беше обявено, че рехабилитацията на испанския бранител след травма може да продължи до март 2024 година

Междувременно стана ясно, че макар идването си в Барселона още през предходната седмица, бразилският футболист Витор Роке още не е публично регистриран в испанската Ла Лига.

18-годишният нападател се раздели с Атлетико Паранензе след края на сезона в Бразилия, с цел да се причисли към каталунския гранд по съглашение сред двата клуба, реализирано през предишното лято.

Роке тренира към този момент с новите си съотборници след подновяването на подготовката на Барселона, само че към този момент не е разполагаем за мачовете.

За отбора, воден от старши треньора Шави Ернандес, следва посещение на Лас Палмас в четвъртък вечер и е допустимо бразилецът да не бъде картотекиран за дуела от 19-ия кръг на локалния шампионат, само че съгласно източници на испанския вестник " Спорт " от клуба там царува убеденост, че това въпреки всичко ще се случи в точния момент.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР