Защитникът на Атлетико (Мадрид) коментира слуховете, че ще напусне клуба

...
Защитникът на Атлетико (Мадрид) коментира слуховете, че ще напусне клуба
Коментари Харесай

Люка Ернандес: Интересен проект би ме накарал да се замисля

Защитникът на Атлетико (Мадрид) разяснява слуховете, че ще напусне клуба и ще премине в Байерн (Мюнхен). Твърди се, че " баварците " са подготвени да платят откупната уговорка на френския национал, която е на стойност 80 млн. евро.

" Добре съм тук в Мадрид, само че в случай че би трябвало да си потегли на следващия ден поради забавен план, ще си помисля.

Има значително клубове, на които се удивлявам, само че няма да кажа кои. Във футбола обаче има доста фактори. Всеки път би трябвало да съпоставям плюсовете и минусите, с цел да взема най-хубавото решение за мен, фамилията ми и кариерата ми.

Трябваше да взема едно от най-важните решения в живота си, когато се наложи да предпочитам сред Франция и Испания, а нямах вести от Франция. Дадох си време да помисля и всичко се промени. Казах си, че макар че Испания ми даде всичко, кръвта ми е френска и в случай че един ден Франция ме потърси, няма да мога да откажа.

Да се събуждаш на всеки три часа, с цел да сменяш пелени или биберон не е елементарно. Но пък е нещо красиво. Ние обаче сме проведени. Когато имаме класическа седмица без мач, аз ставам през нощта. Когато наближи мачът, майката се грижи за това. Започва да ми харесва и към този момент мисля за второ ", показа Ернандес пред Le Figaro.

 Трансферът на Люка Ернандес в Байерн (Мюнхен) няма да се реализира през януари
Трансферът на Люка Ернандес в Байерн (Мюнхен) няма да се реализира през януари

Вчера се е провела среща сред " баварците " и Атлетико (Мадрид)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР