Защитникът Хари Магуайър е на мнение, че Англия разполага с

...
Защитникът Хари Магуайър е на мнение, че Англия разполага с
Коментари Харесай

Хари Магуайър каза рецептата как Англия да спечели Евро 2024

Защитникът Хари Магуайър е на мнение, че Англия разполага с футболисти, които могат да покажат качества във значимите моменти и че тимът е подготвен да завоюва купата на Европейското състезание в Германия.

Англия, която не е вдигала огромен трофей от Световното състезание 1966, стигна до финала на Евро 2020, където загуби от Италия след осъществяване на дузпи.

" Чувствам, че като екип сме подготвени да спечелим Евро 2024 ", сподели Магуайър пред медиите преди приятелския мач с Бразилия в събота.
 Арсенал яде здрав брой в секретна контрола
Арсенал яде здрав брой в секретна контрола

" Топчиите " паднаха с 0:4 от тим, намиращ се в Чемпиъншип

" Ако искаш да спечелиш Европейското състезание, евентуално ще би трябвало да победиш след дузпи. Футболният шампионат е построен върху такива огромни моменти. Четвъртфиналът против Франция на Световното състезание 2022 можеше да се развие по всевъзможен метод, само че успеха беше за тях ", добави той.

" Имаме играчите, които да се оправят в най-важните моменти. Трябва да сме душевен готови, тъй че да се възползваме от обстановките в този шампионат ", сподели още британският национал.

Магуайър, който получи рецензии за представянето си предходната година, добави, че представянето за Англия като състезател на Манчестър Юнайтед е било спомагателен тест за него.

" Мисля, че другите клубове имат друг надзор върху играчите и това има огромен аспект върху почитателите, когато видят по какъв начин Гарет Саутгейт избира състава ", добави Магуайър.

" Всеки футболист, който е играл за Юнайтед и за страната, е идвал във време, когато хората не са били щастливи. Това е неразделна част от футбола - да играеш за подобен популярен клуб. Не бих го трансформирал за нищо на света ", сподели още той

Англия е в група със Словения, Дания и Сърбия на Евро 2024, което стартира на 14 юни в Германия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР