Защитаващият титлата Манчестър Сити и Реал (Мадрид) гледат уверено към

...
Защитаващият титлата Манчестър Сити и Реал (Мадрид) гледат уверено към
Коментари Харесай

Манчестър Сити и Реал тръгнаха с победи в елиминациите на ШЛ

Защитаващият купата " Манчестър Сити " и " Реал " (Мадрид) гледат решително към четвъртфиналите в Шампионската лига, откакто завоюваха първите 1/8-финали, и то като посетители.

" Сити " се наложи с 3:1 на терена на " Копенхаген ". Кевин де Бройне вкара за британския отбор още в 10-ата минута, а в 34-ата Магнус Матсон изравни. В края на полувремето Бернардо Силва върна задатъка на гостите. 

След почивката вратарят на " Копенхаген " се намеси няколко пъти, само че нямаше какво да направи в добавеното време, когато Де Бройне и Фил Фоудън комбинираха, като последният направи преднината на " Сити " много добра.

" Реал " (Мадрид) имаше повече компликации против Република България " Лайпциг " - 1:0, и изцяло обяснимо, защото немският отбор е много първокласен. Гол на Бенямин Шешко още във 2-ата минута за домакините бе анулиран при много противоречиви условия.

В началото на второто полувреме Брахим Диас осъществя прелестен гол след солова акция. " Лайпциг " постави огромни старания да изравни, само че не сполучи в няколко обстановки и ще търси знамение в Мадрид.

Реваншите са на 6 март. 
Програмата на осминафиналите в ШЛ
На 14 февруари:

" Пари Сен Жермен " -  " Реал Сосиедад "

" Лацио " -  " Байерн " (Мюнхен), реваншите са на 5 март

На 20 февруари:

" Интер " (Милано) -  " Атлетико " (Мадрид)

ПСВ " Айндховен " -  " Борусия " (Дортмунд), реваншите са на 13 март

На 21 февруари:

" Порто " -  " Арсенал "

" Наполи " -  " Барселона ", реваншите са на 12 март
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР