Защитата на околната среда не изисква големи усилия. Понякога малките,

...
Защитата на околната среда не изисква големи усилия. Понякога малките,
Коментари Харесай

6 конкретни стъпки, с които да запазим околната среда на Земята


Защитата на околната среда не изисква огромни старания. Понякога дребните, съответни дейности вършат забележителна разлика. Ето шест съответни стъпки, които можеш да предприемеш незабавно, с цел да запазиш атмосферата на Земята:

 
1. Откажи Брошурите, Запази Природата:
   Когато ти оферират хартиени брошури или касови бележки, просто кажи " не ". Сложи надпис на пощенската си кутия че не приемаш рекламни брошури. Предпочети цифрови други възможности и спести хартия като да вземем за пример, или. В тях може да намериш повече брошури в сравнение с биха му потрябвали в миналото на човек.  Нека запазим горите зелени и понижим хартиения боклук.

 
2. Оптимизирай Пералнята, Спести Енергия:
   Използвай пералнята си по-ефективно. Изчакай, до момента в който имаш цялостно зареждане, преди да я стартираш. Избери по-кратки стратегии и по-ниски температури, с цел да спестиш сила. Изсушавай облеклата на въздух, с цел да спестиш в допълнение сила.

 
3. Предпочети Еко-Превозни Средства:
   Оптимизирай своя метод на пътешестване в името на. Ходи, карай колело или споделяй кола. Премини на гориво-ефективен или електромобил, с цел да намалиш излъчванията на въглероден диоксид.

 
4. Спести Вода:
   Бъди деликатен с потреблението на вода. Когато влизаш да се къпиш, пускай си водата на по-слаба бликам. Затвори крана, до момента в който си мияш зъбите или съдовете. Ремонтирай приключванията и инсталирай устройства за икономисване на вода. Нека поддържаме водните запаси и да понижим непотребната консумация.

 
5. Минимизирай Хранителния Отпадък:
   Бъди умишлен със своя хранителен боклук. Планирай храненето си, съхранявай останките и използвай ги изобретателно. Компостирай органичния боклук, с цел да създадеш плодородна почва и да намалиш общия боклук.

 
6. Откажи Пластмасата, Запази Океаните:
   Избягвай еднократните пластмасови артикули и преферирай. Подкрепи напъните за понижаване на замърсяването от пластмаса и резервира океаните чисти за бъдещите генерации.

 

С тези шест съответни стъпки можеш да внесеш забележителен принос за запазването на атмосферата на Земята. Да създадем тези привички част от всекидневието си и да създадем по-устойчива бъдеще за нашата планета.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР