Засегнатият от контузии Ливърпул се нуждае от чудо с няколко

...
Засегнатият от контузии Ливърпул се нуждае от чудо с няколко
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Обичам Чемпиъншип, там играят луд футбол

Засегнатият от травми Ливърпул се нуждае от знамение с няколко ключове играчи под въпрос за дуела от петия кръг на ФА Къп против Саутхемптън в сряда. Това съобщи мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп.

Полузащитникът Райън Гравенберх, който се контузи по време на успеха на финала за Купата на лигата над Челси в неделя, е последният състезател от водачите във Висшата лига, който остава отвън конфликта тази седмица.

" Райън не е разполагаем... това е травма на връзката. Можеше да бъде доста по-лошо. Но задоволително неприятно, с цел да бъде изключен за този мач, идващия мач... ще забележим. Имаме потребност от чудеса с няколко играчи. Ето за какво не желая да ги изключвам прекомерно дълго. Но обстановката е сензитивна и върви с проблеми за доста играчи “, сподели Юрген Клоп.

Германският управител сподели, че нападателите Мохамед Салах и Дарвин Нунес, които пропуснаха финала за Купата на лигата, също не са сигурни за сряда.

" Трябва да забележим какво могат да създадат през днешния ден “, сподели той.

Клоп отдаде дължимото на дълбочината на тима и неговите млади гении за метода, по който се показват този сезон, в това число триумфа за Купата на Лигата.

" Нашият състав е по-дълбок, в сравнение с си мислехме. Казвал съм го доста пъти, без децата нямаше да сме тук. Историята от неделя беше една от най-хубавите футболни истории. Нашите момчета играят юношески футбол, като те бяха включени по-спешност, с нулев опит и доста гений “, добави Клоп.

Въпреки това, Клоп е угрижен, че неналичието на време за възобновяване може да бъде проблем, когато Ливърпул се изправи против Саутхемптън, който е четвърти в Чемпиъншип.

" Обичам Чемпиъншип... интензивността на футбола, който се играе там, е вманиачен. Лигата е невероятна и сложна. Ливърпул е апетитен за голям любимец, само че това не е по този начин “, приключи мениджърът.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР