Засега онлайн уроците за учениците от 5-ти до 12-ти клас

...
Засега онлайн уроците за учениците от 5-ти до 12-ти клас
Коментари Харесай

Отново в училище: Ще се върнат ли учениците от 5 до 12 клас?

Засега онлайн уроците за учениците от 5-ти до 12-ти клас ще продължат, само че се позволява осъществяването на на практика присъствени действия на учениците и на студентите, които не могат да се проведат в електронна среда. Това бе решено на работно заседание при премиера Бойко Борисов. Всички занятия на възпитаници и студенти, които могат да се организират онлайн, ще останат там най-малко до 31 януари.

Анализът на противоепидемичните ограничения продължава и на този стадий за връщане на всички възпитаници няма по какъв начин да се приказва дефинитивно, гласи  съобщение на здравните управляващи.

Министърът на опазването на здравето предложи на премиера и членовете на Министерския съвет да се позволи присъственото осъществяване на избрани на практика действия и изпити на огромните възпитаници и студентите. Предстои да се изготви лист с тъкмо посочените на практика занимания, които ще се правят присъствено по изключение.

От министерството показват, че занапред ще се преглеждат разнообразни разновидности за възобновяване на присъственото образование, само че към момента не е ясно по кое време ще се случи. Още през вчерашния ден се обсъждаха хрумвания, измежду които бе връщането единствено на избрани класове – 5-и, 7-и, 8-и и 12-и. Бе препоръчано и ротационно връщане в клас на обособени випуски за по една седмица, тъй че да няма скупчване на възпитаници в учебните заведения.

 
Дистанционното образование – непостижимият мираж
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР