Засега България стои в общия поток, но стои колебливо –

...
Засега България стои в общия поток, но стои колебливо –
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Докарали сме се до просешка тояга!

Засега България стои в общия поток, само че стои нерешително – по този начин някогашният министър на защитата Бойко Ноев разяснява позицията на страната ни за рецесията в Украйна.

Традиционно, когато възникне проблем сред нападателен Кремъл и запада, България гледа да се сниши, да не бъде на предните линии на разногласието. За разлика от други страни, ние с съображение сме нарочени за едни от най-близките някогашни съратници на Кремъл и носим това тегло, счита Ноев.

Той добави, че у нас към момента липсва политическа воля и увереност по тематиките с Русия. " У нас не просто русофилството е фактор, а съществуват и политически партии, които директно или индиректно осъществят ползите на Москва “, сподели Ноев.

Според него, който приказва с горделивост за българския батальон в НАТО, нищо не схваща. " Не можем да предоставим един батальон, тъй като му липсват елементи, които са му нужни “, сподели Ноев.

България е в едно извънредно нежелано място, на фона на най-високата смъртност, най-висока корупция. Докарали сме се до просешка сопа, сподели още той.

Липсва политическа воля. Тя се показва в три КСНС-та. Украйна ще отмине и още веднъж ще забравим за всичко, добави Ноев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР