Заседанието на парламента започна с декларация от името на парламентарната

...
Заседанието на парламента започна с декларация от името на парламентарната
Коментари Харесай

ДБ си постави за приоритет премахване на руското влияние у нас

Заседанието на Народното събрание стартира с декларация от името на парламентарната група на " Демократична България ". Председателят на  групата Христо Иванов съобщи, че целите за ръководство би трябвало да се преориентират към новите интернационалните провокации.

Той съобщи, че 24 февруари би трябвало да е урок за българската политика и прикани за промяна на метода за унищожаване на съветското въздействие в страната.

По думите му България е най-силно наранена от " съветското хибридно навлизане " страни в района.

" Българската политика би трябвало да претърпи сериозна промяна…Ние от Демократична България разбираме, че би трябвало да променим метода си. Считаме, че премахването на съветското въздействие в страната би трябвало да бъде декларирана като съществена наша задача ", сподели още Иванов.

От " ИТН " оповестиха, че предложенията на " Демократична България " занапред ще бъдат обсъждани. Депутатът Станислав Балабанов разяснява:

" Практика е в " Демократична България " господин Христо Иванов да ни среща с това какво ще прави неговата политическа партия посредством заявления в Народно събрание. Това е тяхно, несъмнено, безусловно демократично право да го споделят от трибуната, само че едни такива точки, които той предлага занапред ще се разискват, ще се дискутират в този момент на съдружни препоръки ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР