Зърнената сделка съдържаше задължения за премахване на незаконните пречки пред

...
Зърнената сделка съдържаше задължения за премахване на незаконните пречки пред
Коментари Харесай

Путин: Нито едно от условията на Руската федерация по сделката за зърно не е изпълнено

Зърнената договорка съдържаше отговорности за унищожаване на противозаконните спънки пред доставките на съветско зърно и торове на международните пазари, само че нито едно от изискванията на Русия не беше изпълнено. Това казаруският президент Владимир Путин, изказвайки се на пленарно съвещание на Руско-африканския стопански и филантропичен конгрес, оповестяват съветски медии.

" Русия се съгласи да взе участие в тази по този начин наречена договорка, в това число като се вземат поради съдържащите се в нея отговорности, че ще бъдат отстранени нелегитимните спънки пред доставките на нашето зърно и торове на международните пазари ", добави още Путин.

Путин акцентира, че „ нито едно от изискванията на договорката по отношение на изтеглянето на съветския експорт на зърно и торове от наказания за международните пазари не е изпълнено “.

Руският дял на международния пазар на зърно е към 20% и страната способства в огромна степен за продоволствената сигурност, съобщи съветския президент Владимир Путин.

Според Путин Русия ще е подготвена до три-четири месеца да доставя зърно за Африка и да размени украинската пшеница.

Той сподели, че Буркина Фасо, Зимбабве, Мали, Сомалия, ЦАР и Еритрея ще получат безплатно по 25-50 000 тона зърно всяка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР