Зарадвайте с най-очаквания и мечтан подарък за Коледа дете или

...
Зарадвайте с най-очаквания и мечтан подарък за Коледа дете или
Коментари Харесай

Подари от сърце: Зарадвайте дете или възрастен в неравностойно положение в Бургас

Зарадвайте с най-очаквания и желан подарък за Коледа дете или възрастен човек от, като се включите в акцията на Общината „ Подари от сърце “. Всеки покровител може самичък да избере на кого да купи подарък и да му напише малко обръщение или благопожелание. Списъкът с информация кой за какъв подарък си мечтае може да бъде забелязан в линка или в уеб страницата на Община Бургас.

В акцията са включени обществени и дневни центрове в града, в които са настанени или се посещават от деца, младежи и възрастни. За тези, на които към този момент са обезпечени дарове от благодетели, против името им ще има маркирано сърчице. Списъкът ще се актуализира в действително време. Желаещите да се включат могат авансово да отбележат на кого желаят да купят подарък, с цел да се избегне повтаряне на дарове, като се свържат с шефовете на обществените и дневни центрове / Контактите са посочени в списъците/. Опакованите и поименно надписани дарове ще би трябвало да се оставят в Социалната приемна в подлеза на Операта /Срещу арката на Св. Николай Чудотворец/. Крайният период за присъединяване е 10 декември 2021 /петък/.
Кметът на Бургас желае от Министерство на здравеопазването позволение за откриване на профилирана детска болница
Кметът Димитър Николов е подготвен да внесе в Министерство на здравеопазването заявление за приемане на авансово единодушие за основава...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР