Заради заигравка с испанската дума за "мед" и името на

...
Заради заигравка с испанската дума за "мед" и името на
Коментари Харесай

Мел Гибсън се забърка в лепкава история с продавачка от Чили

Заради заигравка с испанската дума за "мед " и името на един от най-известните артисти в света дребна търговка от Чили се е озовала в "лепкава обстановка ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Йоана Агурто е употребила изображение на Мел Гибсън от кино лентата "Смело сърце " (1995), с цел да промотира меда си "Миел Гибсон " дружно със слогана "Само за смелчаци ".

Тази седмица чилийката е получила писмо, за което се допуска, че е от юристи на артиста. В него се показва, че потреблението на неговото име и сходство нарушава правата му. Жената е застрашена със правосъдни дейности, в случай че неотложно не изтегли продукта. Писмото е подписано от помощник на Лий Бречийн, юрист от Калифорния.

Нито представител на адвокатската компания, нито представител на артиста са дали отговор на молбите за коментар. Агурто е споделила за организацията от вкъщи си в столицата Сантяго, че дотам се е изплашила от полученото писмо, че е изтрила имейл адреса си. Жената споделя, че предлага продукта си от юни, откакто коронавирусната пандемия е предизвикала повсеместна безработица, засегнала и самата нея, и че припечелва едвам изхранва фамилията си.

След като е споделила писмото с чилийски медии, търговката споделя, че почитателите й в обществените мрежи са се усили доста. Жената е разгласила в Туитър зов към самия артист, който гласи: "Скъпи господин Мел Гибсън, бихте ли ни разрешили да използваме вашето изображение за нашия мед? С децата ми ще сме ви безпределно признателни. Медът ни е единствено за смели сърца ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР