Заради зачестилите инциденти с участието на мотоциклетисти от днес до

...
Заради зачестилите инциденти с участието на мотоциклетисти от днес до
Коментари Харесай

Пътната полиция започва акция, насочена към мотористите

Заради зачестилите произшествия с присъединяване на мотоциклетисти от през днешния ден до края на седмицата от Пътната полиция стартират акция, ориентирана към мотористите.  

Според статистиката на МВР  от 25 април до 5 май при ПТП са починали 5-ма мотористи. При нормалния си надзор на пътя се установяват фрапиращи нарушавания. Някои от тях са липса на дееспособност и регистрация на мотоциклетите, както и придвижване без потреблението на предпазна каска, изясни основен контрольор Лъчезар Близнаков от Пътната Полиция:

„ Контролът, който стартира от през днешния ден към мотористите, ще и към онази група мотоциклети, които демонстрират очевидно пренебрежение към съблюдаване на разпоредбите за придвижване по пътищата. Отново камерите за скорост на множеството места ще снимат в тил, с цел да могат да улавят регистрационните им табели. Също сме подхванали ограничения посредством полицейска тактичност отвън обитаемоте места да се прави контролът по този начин, че да може да се осуетяват опити за разстройване на инспекциите от служителите на реда “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР