Заради забавянето на работата по нов сериал на БНТ, времето

...
Заради забавянето на работата по нов сериал на БНТ, времето
Коментари Харесай

Лоши новини за Цветана Манева

Заради забавянето на работата по нов сериал на Българска национална телевизия, времето се оказа съдбовно за присъединяване на една от последните ни митове на сцената – Цветана Манева.

Тя е отпаднала изненадващо от плана „ Дъщерите на София “, който сякаш щеше да се снима още през 2022 година, само че бе отсрочен чак за идната пролет.

Наложило се е огромната актриса, на която бе поверена основната роля, да се отдръпна. Според мълвата повода е в здравето й, което за тези две години се раздрусало много съществено, написа „ Уикенд “.

Новият сериал споделя фамилна история за една майка – София и трите й дъщери, чиито функции са поверени на Койна Русева, Теодора Духовникова и Радина Кърджилова. Още преди две години стана ясно, че в ролята на майката ще влезе Цветана Манева. Това се случи единствено няколко месеца, откакто актрисата разгласи публично, че се отдръпва от театралната сцена.

По подигравка на ориста към днешна дата актрисата към момента продължава да се появява пред аудитория, само че не може да вземе присъединяване в сериала.

Още щом разгласи, че слиза от сцената, мълвата разнесе, че повода се крие в здравословен проблем, който й пречи да съблюдава професионалните си задължения в театъра. Цветана признала пред свои близки, че има съществени проблеми с паметта и не може да помни репликите си.

Изненадващо е обаче, че Манева е отпаднала от сериала, поради, че пред камерите има повторения и монтаж, с помощта на които могат да бъдат поправени всички актьорски неточности. Единствената добра вест в цялата обстановка е, че ролята е поверена на друга огромна звезда – Мария Каварджикова, чиито фенове сигурно ще се радват да я видят още веднъж на дребния екран, откакто преди няколко години наблюдаваха ориста на героинята й в „ Откраднат живот “ по Нова тв.

В новия сериал ще има и сирно мъжко наличие като с основните мъжки функции са натоварени Ивайло Христов, Деян Донков и Юлиан Вергов. Стартът на фотосите ще бъде даден напролет на Южното ни Черноморие./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР