Заради сигнал за поставена бомба в магазин за дрехи в

...
Заради сигнал за поставена бомба в магазин за дрехи в
Коментари Харесай

Отцепиха центъра на Сливен след сигнал за бомба

Заради сигнал за сложена бомба в магазин за облекла в центъра на Сливен полицията отдели част от пешеходната зона на града за към час по обяд. Намерена е записка, на която пишело, че в обекта има бомба. Последвалата полицейска инспекция не е открила съществуването на взривно устройство, заяви представителят на полицията Първолета Мандинска, написа dnes.bg.

``
реклама

Полицията смъкна огражденията и към този момент жителите могат да минават по улицата, само че магазинът, който е бил обект на опасността, и прилежащите два затвориха за 24 часа.

" Никой не пристигна да ми каже нещо, че би трябвало да се затвори, че би трябвало да се излезе и че има някаква заплаха. Сега не ме е боязън, само че преди два часа треперех цялата ", показа пред БНР жена, която работи в прилежащ обект.

Все още няма повдигнато досъдебно произвеждане и казусът е на стадий инспекция, сподели още представителят на полицията Първолета Мандинска.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР