Заради ревностИздебнал го в колата и го пробол с нож

...
Заради ревностИздебнал го в колата и го пробол с нож
Коментари Харесай

Изоставен мъж закла гаджето на любимата си

Заради ревнивост
Издебнал го в колата и го пробол с нож в шията и тялото

Нападателят направил признания

Мъж на 30 години от Сливен бе арестуван за убийството на негов връстник, оповестиха от ОДМВР. Тежкото съзнателно закононарушение е осъществено поради ревнивост, сочи главната версия по случая.

Задържаният бил зарязан от обичаната си. Мъжът, чийто живот е лишил с нож, е новият й другар. Престъплението е било разкрито за часове от полицията в Сливен, с присъединяване на чиновници от “Експертна криминалистическа дейност” в София. На 1 ноември в Окръжния съд ще бъде импортирано искане Орлин А. да бъде арестуван под стража, заяви наблюдаващият областен прокурор Борислав Сяров.

Убийството е осъществено на 29 октомври вечерта на паркинг до остарялата текстилна фабрика в Сливен. Жертвата Божидар имал среща с приятелката си и я чакал в колата си. Когато тя пристигнала, разкрила окървавеното му тяло в купето. Момичето се обадило на майката на Божидар и на тел.112. Смята се, че до момента в който той чакал гаджето си, в колата нахлул нападателят и почнал да го ръга с нож.

На място са пристигнали екипи на полицията и проверяващите. По лицето и тялото на жертвата са открити голям брой прободни рани. За малко време са осъществени редица процесуално-следствени дейности, вследствие на които причинителят е бил открит и арестуван. Открити са материални доказателства. Орлин е разпитан, направил е признания. Посочил е мястото, където скрил ножа след убийството. Проведен е следствен опит. Повдигнато му е обвиняване за убийството и е вкаран в следствения арест.



Убитият Божидар бил разпален по бодибилдинга и е взел участие в надпревари.

Задържаният не е престъпно проявен и не е бил осъждан, споделиха от полицията. Има регистрация за ръководство на автомобил след приложимост на алкохол. Според някои данни, напоследък не са поддържали връзки с някогашната си другарка и съвсем не са се виждали. Всички следствени дейности изрично отхвърлят популяризираните клюки, че тя може да е била свидетел на закононарушението. Какви тъкмо са били връзките в любовния триъгълник, занапред се открива. Ясно е обаче, че сред двамата мъже е имало разногласия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР