Заради ръста на заразени с „Омикрон“ на Острова, Франция на

...
Заради ръста на заразени с „Омикрон“ на Острова, Франция на
Коментари Харесай

Заради "Омикрон": Франция ограничи пътуването от Великобритания

Заради растежа на инфектирани с „ Омикрон “ на Острова, Франция на процедура затвори границата си за хора, идващи от Англия.

След като разгласи, че няма да позволява на територията си хора без основателна причина за пътешестване, Франция понижи валидността на антигенните и PCR проби от 48 часа на 24 часа за идващите пасажери от Англия до Франция.

Пътуващите от Англия за Франция ще би трябвало да се самоизолират в продължение на седем дни. Изолацията ще може да бъде анулирана след 48 часа, в случай че изработен във Франция тест, даде негативен резултат. Досега тези ограничавания се прилагаха единствено за неимунизираните.

Въпреки че за основателна причина се приема директното премианване през Франция на европейски жители, измежду които са и българите, новите правила провокираха опашки от двете страни на Ламанша. Заради това, че ограничаването не се отнася за директно преминаващи водачи, рецесия с размерите на миналогодишната, когато хиляди бедстваха по границата, не се обрисува.

От българското посолство в Лондон оповестиха, че са взели всички ограничения и имат подготвеност да окажат подпомагане на всеки българин, който не може да премине границата. За момента няма информация за такива.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР