Заради ръст на случаите на , властите в Исландия разпоредиха

...
Заради ръст на случаите на , властите в Исландия разпоредиха
Коментари Харесай

Исландия затваря баровете и фитнес залите

Заради растеж на случаите на, управляващите в Исландия разпоредиха затваряне на питейните заведения, фитнес залите и развлекателните прояви на закрито. Съкратен беше и доста броят на хората, събрали се на публични места, съобщи Ройтерс.
От през днешния ден е разрешено най-много 20 души да са дружно на обществено място с изключения за правосъдни зали, Народното събрание и университетите, разгласи нощес здравното министерство. Предишният предел беше 200 индивида на едно място.
 Заради ковид: Исландия затваря за 4 дни питейните заведения и нощните клубове Заради ковид: Исландия затваря за 4 дни питейните заведения и нощните клубове
Баровете и нощните клубове в исландската столица ще бъдат затворени през идващите четири дни, оповестиха управляващите в страната. Решението...
Правилото за обществената отдалеченост остава един метър. Обществените плувни басейни би трябвало да работят с половината си потенциал. В края на май, след ограничение на разпространяването на вируса, Исландия отвори питейните заведения и фитнесите, само че през втората половина на септември, сходно на други страни в Европа, означи нов растеж на новите случаи, до 40 на ден.
Досега в островната страна с население към 360 000 души са били регистрирани 2 980 инфектирани, от които 10 са умряли, написа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР