Заради обществено недоволство Йорданка Желязкова не може да се прибере

...
Заради обществено недоволство Йорданка Желязкова не може да се прибере
Коментари Харесай

Санитарка в COVID отделението на университетската болница в Бургас е принудена да спи навън, докато дава дежурства

Заради публично неодобрение Йорданка Желязкова не може да се прибере в дома си в село Равнец, а внуците й са отстранени от учебно заведение. Санитарката в Коронавирус отделението на университетската болница в Бургас е принудена да спи на открито, до момента в който дава наряди. За скандалния случай заяви

Желязкова е командирована от хирургичното в Коронавирус отделението на болничното заведение за 45 дни. Още с първите наряди се сблъсква със страха на хората в селото й. Йорданка остава да спи в хирургичното поделение. В селото й обаче недоволството продължава.

Родителите от селото са разграничени - едни са срещу внуците й да влизат в клас, други - оферират опция.  

От сряда двете деца, които са в първи клас, са отстранени от часове в учебно заведение. По-късно едното е развило грипоподобни признаци. 

В селото са безапелационни – или санитарката да не се прибира, до момента в който работи в Коронавирус отделението, или внуците й да не вървят на учебно заведение.

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР