Заради неправилна маневра в тъмното – шофьор на тир причини

...
Заради неправилна маневра в тъмното – шофьор на тир причини
Коментари Харесай

Неправилна маневра на украински тираджия уби баща и дъщеря край Бузлуджа

Заради неправилна маневра в тъмното – водач на тир аргументи гибелта на двама души – татко и щерка, и рани млад мъж. Фаталният случай се случва на разклона за Бузлуджа, по пътя, който води към град Шипка и прохода „ Шипка ”.

Тирът, ръководен от украински водач, прави непозволена маневра обратно и леката заколвам се удря челно в ремаркето на камиона. Мъжът и дамата умират на място. 23-годишният Александър Проданов, който е един от младите мозъци на България, притежател на голям брой научни награди, е в болница, предава Нова ТВ. 

От прокуратурата потвърдиха, че 64-годишният украински водач е в ареста и ще му бъде поискана непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ". 

„ На този сектор към този момент се наситихме на сходни нещастни случаи. Този е просто следващият. Самият водач на тира е подхванал неправилна маневра обратно. Вероятно е объркал пътя по GPS или е търсел къде да пренощува ”, разяснява автомобилният специалист Стефан Драганов.

Той акцентира, че от прегледания от него снимков материал, в профил на ремаркето не се вижда каквато и да било светлоотразителна маркировка, която би могла да предотврати злополуката. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР