Заради големия интерес към концерта на Hauser в Пловдив и

...
Коментари Харесай

Втора дата за Hauser от 2Cellos на Античния театър

Заради огромния интерес към концерта на Hauser в Пловдив и цялостното разпродаване на билетите за 15 юли , уредниците на събитието – Fest Team и Опера Пловдив, афишират и втора дата – 14 юли 2024 .

За благополучие на българските почитатели, които не са съумели да си закупят билети за първия разгласен и изцяло разпродаден концерт, програмата на атрактивния челист от Хърватия му разрешава да пристигна един ден по-рано, с цел да показа „ Rebel with a Cello ” два пъти у нас – на 14 и 15 юли . Мястото – Античен спектакъл Пловдив и цените на билетите – остават същите.

Те влизат в продажба от през днешния ден в мрежата на ticketstation.bg на цена от 140 до 220 лева Билети за концерта на 15 юли към този момент няма. Ако някой избира новата дата и има билет за 15 юли, има опция да го разгласи за продажба в единствената партньорска платформа на Fest Team за второстепенен билетен пазар TicketSwap и да закупи билети за 14 юли.

В две вълшебни вечери Античният спектакъл ще се трансформира в сцена на сетивен музикален театър на едната половина от дуета 2Cellos в неговото първо независимо турне „ Rebel with a Cello ”след раздялата с дуетната му половинка Лука Шулич.

Репертоарът за електризиращото чѐло зрелище на хърватския музикант включва части от Лейди Гага и Шакира до Чайковски и Шостакович , доста динамичността на сцената и запазената марка за актьора – впечатляващо образно зрелище. Концертът е с триактна конструкция, която включва осъществявания от разнородни ретро ритми до модерни световни денс части от новия соло албум на челиста – “The Player ”.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР