Заради Черния петък трафикът около големите търговски центрове в Пловдив

...
Заради Черния петък трафикът около големите търговски центрове в Пловдив
Коментари Харесай

Промениха движението по пловдивски булевард заради истерията около Черния петък

Заради " Черния петък " трафикът към огромните търговски центрове в Пловдив е  по-интензивен и претрупан от нормално, видя кореспондент на Plovdiv24.bg . Точно в този час е пикът, тъй като хората завършват работа и се насочват към магазините в търсене на преференциални понижения. Невиждано дълга колона от коли се образува по бул. " Санкт Петербург ", защото там има доста магазини за бяла и черна техника, домашно обзавеждане и детски играчки.

От през вчерашния ден в този регион работи и новият мол Plovdiv Plaza, което в допълнение способства за натовареното придвижване. На място има патрулка и служители на реда, които, като се изключи че наблюдават за естественото прекосяване на колите, целеустремено не разрешават осъществяването на ляв завой от булеварда към комерсиалните обекти за движещите се в посока от ВСИ към " Тракия ". Те на първо време би трябвало да извърнат на кръговото, което е стотина метра по-надолу и едвам тогава да се насочат към мечтаната цел.

Plovdiv24 приканва водачите да запазят успокоение, в случай че попаднат в запушалка, тъй като обходен маршрут няма, а също по този начин да внимават с пешеходците, които се насочат към или се връщат от комерсиалните обекти.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР