Зара Тиндъл, дъщерята на принцеса Ана, очаква трето дете, потвърди

...
Зара Тиндъл, дъщерята на принцеса Ана, очаква трето дете, потвърди
Коментари Харесай

Кралица Елизабет е на седмото небе от щастие, а причината е...

Зара Тиндъл, дъщерята на принцеса Ана, чака трето дете, удостовери брачният партньор й Майк Тиндъл, оповестиха международните информационни организации.

Майк Тиндъл показа новината в подкаста си "Добрите, неприятните и ръгбито ".

"Беше добра седмица за мен, минахме през обзор - трети Тиндъл е на път " - похвали се той.

Зара и Майк Тиндъл подписаха брак през юли 2011 година Те имат две дъщери - Мия и Лена, които са на шест и на две години. Майк Тиндъл сподели, че се надява третото бебе да е момченце.

"Имам две момиченца и бих желал момченце. Ще го обичам, каквото и да е, момче или момиче, само че се апелирам за момче " - призна той. Представител на кралицата сподели пред сп. "Пийпъл ", че тя и принц Филип са доста щастливи от новината.

Братовчедката на Зара принцеса Юджини също е бременна с първото си дете от брачна половинка си Джак Бруксбанк.

Зара е признавала, че два пъти е правила импровизиран аборт - през декември 2016 година, и юни 2018 година, напомни в. "Дейли остарял ". След като роди Лена, тя показа, че най-трудното в тези травматични обстановки е било, че всички са знаели за бременността й. Зара акцентира, че прекарването е мъчно и за мъжете поради безпомощността, която изпитват.

Зара е единственото дете на принцеса Ана и капитан Марк Филипс. Тя има сребърен орден по езда от Олимпийските игри през 2012 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР