Заподозрян за бруталното убийство на 14-годишно момиче в Северна Македония

...
Заподозрян за бруталното убийство на 14-годишно момиче в Северна Македония
Коментари Харесай

Заровена в чувал: Убийство на ученичка разтърси РСМ, издирват убиеца й в България

Заподозрян за бруталното ликвидиране на 14-годишно момиче в Северна Македония е избягал в България. Тялото на жертвата е открито в чувал с вързани ръце и крайници. Преди това тийнейджърката била отвлечена.

Според министъра на вътрешните работи на западната ни съседка Оливер Спасовски обвиненият е Люпчо Палевски-Палчо, водач на дребна политическа партия. Твърди се, че той е напуснал родината си с кола и юрист и влезнал в Сърбия, а по-късно - в България. По-нататъшното му придвижване се прецизира, разгласи Спасовски.

По случая към този момент са арестувани трима обвинени, оповестиха късно нощес от Министерство на вътрешните работи в Северна Македония, представени от кореспондента на Българска телеграфна агенция Маринела Величкова. Днес Спасовски съобщи, че още двама от хипотетичните причинители се търсят. Всички обвинени са от партия, чиято централа е била претърсена.

Ученичката от Скопие беше оповестена за изчезнала на 27 ноември към 8:30 ч. сутринта на потегляне за учебно заведение и в продължение на седмица медиите всеки ден задаваха въпроси към полицията дали издирването ѝ е дало резултат. В късните часове на вчерашния ден от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че момичето е открито убито наоколо до Скопие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР