Голфър във Флорида арестуван за удар с юмрук до смърт на 87-годишен мъж заради спор с кола: полицията

...
Заподозрян във Флорида наскоро беше арестуван за непредумишлено убийство, след
Коментари Харесай

Заподозрян във Флорида наскоро беше арестуван за непредумишлено убийство, след като се предполага, че е пребил мъж на голф игрище през юни.

< p>76-годишният Робърт Едуард Мур младши беше обвинен по едно обвинение в непредумишлено убийство при утежняващи обстоятелства на възрастен човек на 27 юли. Жертвата, 87-годишният Дийн Уилям Зук, почина седмици след сблъсъка поради нараняванията, които е нанесъл.

Според клетвена декларация за арест, получена от FOX 35 Orlando, инцидентът е започнал в Glenview County Club в The Villages на 28 юни. Жертвата случайно е ударила кола, за която Мур смята, че е негова, което е предизвикало конфронтация.< /p>

„По това време неизвестен бял мъж се приближи до мястото на лекия инцидент и възкликна: „Какво, по дяволите, ти удари колата ми!“, гласи клетвената декларация. „Жертвата призна, че е ударил превозното средство с автомобила си и поиска да обменят застрахователна информация. След това неизвестният субект удари 87-годишната жертва в челюстта със стиснат юмрук, като го избута назад.“

Зук се опита да се защити с ръцете си, но не успя. Мур си тръгна, след като разбра, че колата не му принадлежи.

По време на интервю с депутати, Зук започна да говори мръсно и стана нестабилен. Той беше транспортиран до местна болница, където лекарите откриха, че мозъкът му има кръвоизлив.

Зук почина на 16 юли – ден преди 88-ия си рожден ден. Властите успяха да арестуват Мур, след като откриха статия за това, че той е вкарал дупка в едно през ноември 2022 г. – той носеше същите шорти, обувки и слънчеви очила, както по време на инцидента.

Съобщава се, че Мур е казал на депутатите, че смята, че Зук се опитва да избяга от мястото на инцидента. Той също така каза, че не е знаел възрастта на жертвата.

„Подсъдимият също призна, че е знаел, че жертвата е по-възрастна и изглеждаше крехка, но заяви, че не смята, че е на 87 години,“ се казва в клетвената декларация.

Мур бе арестуван без инциденти и транспортиран до центъра за задържане на окръг Съмтър. Той беше задържан срещу гаранция от $30 000.

Шерифството на окръг Съмтър активно разследва инцидента. В момента няма допълнителни подробности.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР