Заподозрян е арестуван за бруталното убийство в Бразилия на виден

...
Заподозрян е арестуван за бруталното убийство в Бразилия на виден
Коментари Харесай

Известният търговец на изкуство в Ню Йорк Брент Сикема е намушкан до смърт в Бразилия; предполагаем убиец арестуван на бензиностанция

Заподозрян е задържан за бруталното ликвидиране в Бразилия на изтъкнат американски търговец на изкуство, който е бил съсобственик на известна изложба в Манхатън, заяви полицията в четвъртък. 75-годишният Брент Сикема беше открит мъртъв в понеделник с 18 прободни рани в жилището си в Рио де Жанейро.

Щатската полиция в Рио арестува мъж, който разпознава като Алехандро Триана Тревес покрай град Убераба, в прилежащия щат Минас Жерайс. Мъжът, който съгласно локалните медии е кубинец, е бягал и е открит да си почива на бензиностанция.

Полицията сподели, че Тревез твърди, че е взел 3000 $ от вкъщи на Сикема. Детектив Фелипе Кури, който управлява отдела за убийства на държавната полиция, сподели на CBN Rio, че главната линия на следствие е кражба, водеща до ликвидиране.

изказване на уеб страницата си, галерията удостовери гибелта на дилъра.

„ С огромна горест галерията оповестява за гибелта на нашия обичан създател, Брент Сикема “, се споделя в изказването. „ Галерия скърби за тази огромн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР