Заподозреният за химическа атака в Лондон, при която жена е

...
Заподозреният за химическа атака в Лондон, при която жена е
Коментари Харесай

Полицията на Обединеното кралство казва, че заподозреният за химическа атака в Лондон вероятно е изчезнал в Темза

Заподозреният за химическа офанзива в Лондон, при която жена е приета в болница с трансформирали живота пострадвания и ранени двете й дребни дъщери, евентуално е липсващ в река Темза, сподели полицията Петък.

Командирът на столичната полиция Джон Савел сподели, че телевизионни изображения от затворен кръг демонстрират, че Абдул Езеди върви по мост над реката, само че в никакъв случай не излиза от него. Разследващите заключиха, че евентуално е „ влезнал във водата “, макар че не са разкрили тяло.

Вземете последните национални вести. Изпраща се на вашия имейл, всеки ден.

„ По това време на годината Темза е доста бърза, доста необятна и цялостна с доста трудности “, сподели Савел пред кореспонденти. „ Много евентуално е, в случай че е потопен във водата, да не се появи може би до един месец и не е изключено в никакъв случай да не изплува на повърхността. “

Полицията стартира национално следствие търсене на 35-годишния Езеди, откакто дамата и щерка й бяха нападнати с алкално вещество в региона на Клафам в Южен Лондон на 31 януари. Изображенията на Езеди, снимани след офанзивата, разкриха, че той е претърпял обилни пострадвания по дясната страна на лицето.

Жената преди този момент е имала връзка с него, съгласно полицията.

Британски медии оповестиха, че Езеди е афганистански емигрант, който е получил леговище, даже откакто е бил наказан за полов контакт закононарушение във Англия през 2018 година Молбата за леговище на Езеди в началото беше отхвърлена, само че по-късно той получи позволение да остане в Обединеното кралство, откакто твърдеше, че е приел християнството, заяви вестник Daily Telegraph.

Полицията сподели, че техните запитвания продължи.

Източник: globalnews.ca

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР