Заподозрените за убийството на полицая край Елхово са били край

...
Заподозрените за убийството на полицая край Елхово са били край
Коментари Харесай

Българският граничар е убит заради кражба на животни

Заподозрените за убийството на служителя на реда край Елхово са били край границата, с цел да крадат селскостопански животни. Това са съобщили от турската прокуратура на българската, разгласи окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев.

Експертизите демонстрират, че убийството е осъществено с ловно оръжие, 12 диаметър, а сачмите са били за наедрял дивеч. Според турските управляващи не се касае за закононарушение, обвързвано с незаконната емиграция или с проведен темперамент. Касае се по-скоро за престъпно закононарушение от битов темперамент, сподели още окръжният прокурор.

Разследването на стрелбата е към края си, разясни той.

„ Днес организирахме координационна среща с турските управляващи. Идеята беше да обменим информация, с цел да може следствието да завърши в най-кратки периоди. То е в напреднала фаза, да не кажа, че е пред привършване ”, изясни още Дойчев.

Припомняме, че на 7 ноември граничният служител на реда Петър Бъчваров беше убит при обход на оградата сред България и Турция. За убийството бяха арестувани двама турски жители - Енгин Е. (на 24 години) и М. Е. (на 28 г.), които са братя. По-късно единият от тях беше освободен под правосъден надзор.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР