Започвайки от март, продажбите на тези съоръжения са нараснали три

...
Започвайки от март, продажбите на тези съоръжения са нараснали три
Коментари Харесай

Японците откачиха заради ядрените заплахи на Пхенян, изкупуват масово подземните бункери

Започвайки от март, продажбите на тези уреди са нарастнали три пъти, като клиентите изобщо не се тормозят от цената. Единственото изискване е да могат да употребяват убежището незабавно. Във връзка с вероятните офанзиви от страна на Северна Корея жителите на Япония всеобщо започнаха да изкупуват подземни бункери. По информация на портала Vice, от март насам продажбите на компанията Oribe Seiki Seisakusho, специализираща в производството на въпросните уреди са се утроили.

Изданието отбелязва, че компанията към този момент над 30 години се занимава с обезпечаването на подготвеност за стихийни бедствия. Но сега, в светлината на мощното търсене на продукцията си, експертите на компанията не съумяват да запълнят складовете си даже със артикули, като въздушни филтри за филтриране на въздуха в бункерите.

„ За да се построи бункер, са належащо доста пари и много време. Но тези дни ние единствено чуваме от нашите клиенти, че те желаят помещението незабавно “, споделя представител на Oribe Seiki Seisakusho пред Ройтерс.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР