Започват кастингите за Кралица на Бургас. Престижният конкурс за красота

...
Започват кастингите за Кралица на Бургас. Престижният конкурс за красота
Коментари Харесай

Кралицата на Бургас има реален шанс да пробие в Холивуд

Започват кастингите за Кралица на Бургас. Престижният конкурс за хубост ще се организира в Летния спектакъл на морския град на 13 август. Кастингите за девойки, които желаят да се впуснат в конкуренцията за купата към този момент започнаха. Те ще продължат в границите на два месеца, до края на юни, когато ще бъде и финалният стадий. По традиция, той ще се организира онлайн, в известно бургаско заведение.

Момичетата, които имат предпочитание да се впуснат в конкуренцията за короната могат да подадат своите кандидатури в страницата на Кралица на Бургас във Facebook. При подаване на поръчката за присъединяване в състезанието, девойките наложително би трябвало да изпратят своите данни- години, височина, фотоси в цялостен растеж и непосредствен проект, както и телефон за противоположна връзка. Одобрените кандидатки ще бъдат поканени на финалния кастинг.

Тази година влиятелният конкурс за хубост разпростира своя мащаб. Девойката, която ще грабне купата Кралица на Бургас 2023 ще получи контракт с известния продуцент и Мениджър бизнес развиване в Nu Boyana Film Studios Гаел Бонел Санчез. Причината за този голяма опция, която се отваря пред победителката в състезанието за хубост в морския град, е партньорството на Санчес с Ирина Папазова, която е лицензиант на състезанието Мис България. Двамата са подписали контракт, а влиятелният конкурс за хубост Мис България 2023 ще се продуцира и организира от  Санчев в Nu Boyana Film Studios.

" Обединението сред мен и господин Санчес в състезанието Мис България 2023 г е направено, с цел да се даде опция на победителките и техните подгласнички да опитат своето развиване и в киноиндустрията. Г-н Санчес ще бъде част от журито на всеки районен конкурс, освен в Бургас, и ще взе участие интензивно в избора на победителки. Най-достойните и надарени дами ще имат опция да получат контракт за продуцентски услуги и да опитат да изявят своя гений както във филмовата промишленост, снимайки се за огромни продукции, по този начин и участвайки в реклами, музикални видео клипове и други продукции ", показа г Ирина Папазова.

Гаел Бонел Санчез би желал да даде ново определение на кодовете за хубост, като напомня, че естествеността постоянно би трябвало да има преимущество: " Това, което желая на първо място, е да защитя фантазията на младите девойки. А това значи да им предложа цялостна честност за този конкурс: победителките няма да бъдат авансово определени и няма значение какво ще ми оферират в подмяна. Този конкурс не ми е необходим с цел да спечелвам пари. Искам обаче да го употребявам, с цел да предам някои изгубени полезности. Бих желал да основа връзка сред Холивуд и този конкурс. Няколко улики за това какво биха могли да завоюват определените за Мис България? Освен опцията да съставляват България и нейните обичаи, да стават лица на огромни марки, да получават финансови хонорари и дарове с висока стойност, за какво да не предложим на победителките на състезанието и на няколко подгласнички уроци по актьорско майсторство и роля в холивудски филм. Иска ми се естественото да бъде възнаградено по най-красивия метод ", показа той.

Конкурсът за хубост Кралица на Бургас се организира за десета поредна година. Заради своята годишнина уредниците са планували огромни изненади, както за участничките в състезанието, по този начин и за своите сътрудници и посетители. Коя ще бъде новата Кралица, остава да изберем в разгара на лятото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР