Започваме с уговорката, че като фенове на Ейми Уайнхаус не

...
Започваме с уговорката, че като фенове на Ейми Уайнхаус не
Коментари Харесай

Филмът за Ейми Уайнхаус - без одобрението на семейството й

Започваме с ангажимента, че като почитатели на Ейми Уайнхаус не сме уверени, че имаме потребност от игрален филм за живота й. Поне към момента, откакто през 2015 година видяхме документалния Amy на Асиф Кападия.
 Back to Black с Мариса Абела - формален филмов откъс на биографичния филм за Ейми Уайнхаус
Ейми Уайнхаус - сред музиката, зависимостите и любовта

Нов филмов откъс на Back to Black

Сам Тейлър-Джонсън, която е режисьорът на " 50 нюанса сиво ", обаче е уверена, че светът е подготвен за нейния Back to Black, който да наблюдава късия, само че кондензиран с триумфи и падения живот на Уайнхаус.

В ролята е младата актриса Мариса Абела и с ръка на сърцето можем да заявим, че излъчването й няма нищо общо с това на Ейми Уайнхаус, а видяното в филмовия откъс ни подухва на мисълта, че и Тейлър-Джонсън, и Абела очевидно са решили да разчитат повече на мелодраматичното показване на събитията към певицата.

Дори да оставим всичко това настрани, остава фактът, че семейство Уайнхаус не е взело участие по никакъв метод в продукцията, нито е дало утвърждението си за нея. " Беше значимо да се срещна с тях от почитание. Но те не са забъркани по никакъв метод..., в смисъл, че не можеха да трансформират нищо по кино лентата ", споделя режисьорката пред Empire.

Тя добавя, че Мич Уайнхаус - бащата на певицата, е гледал Back to Black. " Не съм била там, не съм говорила с него. Мисля, че пази мислите си по тематиката за себе си ", добавя Тейлър-Джонсън и прецизира, че така и така не е желала да се разсейва с сходен " звук ", до момента в който работи по кино лентата.

Сценаристът Мат Грийнхал също не е срещал със семейство Уайнхаус, тъй като е желал да показа нещата от гледната точка на. Като основа на описа си той употребява текстовете на песните й. " Това е креативен филм ", споделя Грийнхал. Субективен е, само че се надявам, че мнението ни ще бъде признато от публиката.

Back to Black се чака по кината от април.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР