Започвало натиск“ за връчване на мандатите за съставяне на правителство,

...
Започвало натиск“ за връчване на мандатите за съставяне на правителство,
Коментари Харесай

Ген. Атанасов се хвана за главата! Смела жена го срина: Този е изумително несвързан с действителността

Започвало „ напън “ за връчване на мандатите за сформиране на държавно управление, споделя Атанас Атанасов. Все едно е пратен там да директория пуканки. „ Само ПП/ДБ се отнасят съществено към сформиране на държавно управление “, хахахх! Този човек е удивително откъслечен с действителността. Какво си показва като непрестанно разрушава общуването за обща коалиция.
Може би работи за противоположното, да не се случва кабинет непременно, само че камуфлирано през чистофайничество и политическо морализаторство. Един и същи метод, атакуваме Борисов, обясняваме, че ГЕРБ не могат да излъчат държавно управление, по-късно предлагаме кабинет на малцинството от позицията на политическото си свръхвеличие, всички в Народното събрание го отхвърлят и отиваме на избори! Хубава тактика, нали?! ДСБ нямало да отидат на консултациите при президента.
Правилно, насрочва ги от през днешния ден за през днешния ден. Явно конецът сред Радев и всички останали се къса. Така става с всички самозабравили се. Много се „ извисяват “ и като се огледат в близост, се оказват напълно сами, останали са единствено четкащите обувките им.
От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР