Започвали ли сте с малка буква някое свое съобщение, за

...
Започвали ли сте с малка буква някое свое съобщение, за
Коментари Харесай

Един проникновен и изпълнен с чувство за хумор тест: Човек ли сте?

„ Започвали ли сте с дребна писмен знак някое свое известие, с цел да изразите разочарованието си или с цел да покажете, че сте тъжни? “, „ Опитвали ли сте се да налучкате непознатата ключова дума толкоз пъти, че най-после сте заключвали акаунта на индивида? “, „ Някога завършвали ли сте обещано известие с точка в символ на експанзия? “

Това са единствено част от въпросите, които хумористът Ze Frank – уеб актьор и президент на Buzzfeed Motion Pictures – задава в своя TED Talk. Целта му е простичка – да разбере дали в действителност сме хора, пише МениджърНюз.

В началото въпросите са лековати и занимателни. Всеки един от нас може да се припознае в тях. Постепенно обаче Франк стартира да навлиза все по-дълбоко в това, което ни прави в действителност хора.

„ Възхищавали ли сте се в миналото над това по какъв начин някой, който се считали за напълно елементарен човек, може да се трансформира в нещо толкоз красиво? “

„ Някога да сте се взирали в телефона си, усмихвайки се като глупак, до момента в който пишете известие на някого?

Четириминутният клип е по едно и също време и занимателен, и изпълнен с надълбоко предусещане. Заслужава си да го изгледате.

Налични са надписи на български език.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР