Започва номинирането на кандидатите за наградите за телевизионна журналистика Свети

...
Започва номинирането на кандидатите за наградите за телевизионна журналистика Свети
Коментари Харесай

ТВ журналистика: Започват номинациите за наградата Свети Влас“

Започва номинирането на претендентите за премиите за телевизионна публицистика „ Свети Влас “, оповестяват уредниците. Церемонията по връчването на оценките ще бъде на 2 и 3 юни в курорта „ Свети Влас “, заяви Иван Гарелов - ръководител на сдружението, което отличава публицистите всяка година.

Според Гарелов тази година е изпълнена с извънредно значими интернационалните и вътрешни събития, което дава положителни благоприятни условия за професионална изява.

За пръв път от учредяването на премиите през 2011 година някои от най-значимите журналистически достижения ще бъдат разисквани авансово от феновете и техните оценки ще бъдат оповестени.

Номинациите ще бъдат оценени от 5-членно авторитетно жури. Преди самата гала по премиите ще се състои спор на поканените публицисти и медийни експерти за оценка на годишната телевизионна продукция.

До края на март ще бъдат препоръчани за общественото разискване творбите на първите претенденти за номиниране.

Досега носители на награди в другите категории са били Милен Цветков, Мартин Карбовски, Сашо Диков, Тома Томов, Нери Терзиева, Елена Йончева, Димитър Цонев, Миролюба Бенатова, Емил Кошлуков, Ани Цолова и Виктор Николаев, Антон Хекимян, Бойко Василев, Николай Дойнов и други.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР