Започва ключова политическа седмица. Днес ще стане ясно и ще

...
Започва ключова политическа седмица. Днес ще стане ясно и ще
Коментари Харесай

Промените в кабинета: Румен Радев отново се среща с Димитър Главчев

Започва основна политическа седмица. Днес ще стане ясно и ще има ли поредна среща президент-премиер за рокадите в държавното управление.

Държавният глава Румен Радев се чака да одобри още веднъж служебния министър-председател Димитър Главчев, с цел да обсъдят предлаганите промени в кабинета.След това ще стане ясно и дали президентът ще издаде укази за промяна на министъра на външните работи Стефан Димитров и министъра на земеделието и храните Кирил Вътев.

Последно Димитър Главчев предложи самият той да и поеме поста външен министър, предложение, което беше несъмнено от президента като авангардно. Държавният глава го посъветва да обмисли " екстравагантната " си концепция. Днес се чака и да разберем ще има ли нова номинация, пета подред, за поста посланик номер едно или президентът въпреки всичко ще се съобрази с последното предложение на Главчев.

Държавният глава към този момент съобщи, че е подготвен да издаде двата указа в пакет. Другото предложение за рокада в кабинета е промяната на аграрни министър Кирил Вътев с Георги Тахов, номинация, която президентът отхвърли да разяснява.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР