Започнаха ремонтните дейности на уличната мрежа в Оборище“, Подуяне“, Студентки“,

...
Започнаха ремонтните дейности на уличната мрежа в Оборище“, Подуяне“, Студентки“,
Коментари Харесай

Мият улици в София, 17 екипа кърпят кърпят дупки по платната |

Започнаха ремонтните действия на уличната мрежа в „ Оборище “, „ Подуяне “, „ Студентки “, „ Средец “, „ Витоша, „ Овча купел “ и „ Кремиковци “. Екипите, извършващи поправки на терен сега, са 17. В идващите дни строителните бригади ще стартират работа и в останалите региони на София. 

Това съобщи зам.-кметът по строителството в Столичната община доктор инж. Ангел Джоргов. Целта е да се отстранят всички повреди, които са генерирани в резултат на есенно-зимния сезон. Съобразяваме работата на екипите с часовете на по-интензивен трафик, тъй че да не затрудняваме прекосяването на транспортни средства в допълнение “, увери Джоргов.

В дейностите за възобновяване на уличните настилки ще бъдат включени, както фрезоване и следващо полагане на асфалтобетон в компрометирани сектори, по този начин и пренареждане на павета. Възстановителната акция от есенно-зимния интервал по улиците и булевардите в столицата ще продължи до края на април.

Тази нощ бяха измити пътните платна на бул. „ Тодор Каблешков “, ул. „ Костенски водопад “, бул. „ Гоце Делчев “, бул. “ Ботевградско шосе “, бул. „ Вл. Вазов “, ул. „ Айдемир “, ул. „ Белимел “, ул. „ Дъбница “, ул. „ Пловдивско поле “, ул. „ Проф. Стоян Киркович “, ул. „ Софийско поле “, ул. „ Трайко Станоев “ и други. 



През деня екипи на почистващите компании работят в с. Лозен – регион „ Панчарево “и в с. Герман. В нощна промяна ще продължи миенето на улици в „ Студентски “, както и на бул. „ Черни връх “ в частта от Околовръстен път до ул. „ Сребърна “. Има основана краткотрайна организация на придвижването с предупредителни светлинни табели и знаци. Призоваваме водачите да карат деликатно и със съобразена скорост, декларират от Столична община. 

Продължават и останалите комунални действия като премахване на наноси след зимно поддържане, уборки, разчистване на дъждоприемни шахти и стерилизация на контейнери. Екипи на инспектората наблюдават на терен за осъществяването на дейностите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР