Започнах да тренирам, за да направя хубаво тяло, но в

...
Започнах да тренирам, за да направя хубаво тяло, но в
Коментари Харесай

Ангел приживе пред Карбовски за стероидите: След кардиограма дойде една сестра и ми каза: Мило момче, с инфаркт си

Започнах да упражнявам, с цел да направя хубаво тяло, само че в един миг взех решение, че това не е задоволително. Исках повече. То това е като опиат. Реших да вляза в групата на младежите за културизъм. С един мой другар от фитнеса направихме режим за хранене. Включваше кг пилешки гърди дневно, кг ориз и към 10 яйца дневно. Веднага с режима на хранене започнах да одобрявам и стероиди. С тях обаче си направих много съществени проблеми. Лошото е, че всичко взимах на моя глава. Не съм имал треньор или експерт, който да управлява дозите. Всичко, което взимах беше чуто отнякъде. Биех си мускулно инжекции и по едно и също време пиех и хапчета, споделя Ангел.

Това беше началото единствено. Беше същински гърмеж, реализирах заплашителен резултат. От ден дневно ставах все по-силен, с все по-голяма мускулна маса, здрав с ужасна мощ. Стигнах до там да подвигам 110 кг тежести от лежанка като съм почнал от 40 кг. Това го реализирах за 5 година След като взех химията за един месец съумях да увелича тежестите до 180 кг. Химията това прави. Придобиваш зверска мощ, вдигаш от ден на ден килограми и като хапваш хубава храна, мускула пораства. Това е целия развой, споделя той.

Но един ден се случи нещо. Това беше месец и половина откакто започнах химията, както си упражнявах в залата стартира внезапно доста да ме стяга главата откъм гърба. Всеки ден болката се усилваше. Аз все пак отново си взимах стероидите, отново се храних по същия метод. Мислех, че може би съм изтощен и претрупан.  Всеки ден ме болеше, само че аз търпях, до момента в който като станах толкоз мощно ме болеше, че имах възприятието, че иска ми се пръсне главата. Споделих на нашите и те ми споделиха незабавно да ходя на доктор. Отидох при сесра ми, тя ми премери кръвното и ме попита какво въобще върша. Как може на 18 години да имам кръвно 180 на 110. Уплаши се. Веднага ми написа направление и ме прати в Окръжна болница. Пита ме взимам ли стероиди, аз признах. Направиха ми кардиограма. Както до мен беше една сестра, по този начин внезапно се събраха няколко вкупом и ги виждам, че нещо си приказват, но са доста обезпокоени. Дойде един възрастен човек, който ужасно доста ми оказа помощ - проф. Начев. Бог да го елементарни, той умря. Аз тогава към този момент се разплаках. Дойде една от сестрите и ми сподели: " благо момче, с инфаркт си ". Кардиогтрамата демонстрира, че съм изкарал инфаркт. Уплаших се доста. Тогава професорът пристигна при мен и ми сподели, че Господ ме е избавил. Обясни ми, че нямам инфаркт, само че съм се разминал на косъм. Ако съм бил траял още ден или два да си удрям инжекции и да подвигам толкоз доста тежести, сърцето ми нямало да издържи и е щяло да се пръсне. И си до там, споделя Ангел. 

Щом стопирах химията, започнах бързо да пълнея. Химията въздейства и на интимните благоприятни условия. На организма му би трябвало време да стартира още веднъж да създава личен тестостерон, тъй като той го е получавал преди по неестествен метод. Години ми лиши да си възстановя организма след внезапното прекъсване на химията, разяснява той. 

Химията, която си приемал може да остане в организмати даже и година преди да се изчистиш. Като я спреш, започваш да напълняваш, непрекъснато ти се яде, а не можеш да тренираш, тъй като не би трябвало да се натоварваш. После ми трябваха към две години, с цел да се върна в естествения си тип и то почти. Фитнеса и културимза са непризнателен спорт, тъй като полагаш дълго време доста старания и по-късно, в случай че спреш за две седмици, все едно нищо не си правил преди този момент, споделя той.

Хората се занимават с културизъм професионално. Те си имат експерти, които наблюдават за тях. При мен беше от суетност и нелепост, от желанието да привлека женското внимание.  Младите момчета си мислят, че ще вземат няколко инжекции, две-три хапчета и ще станат здрави. Аз мога да кажа, че и мои сътрудници артисти също взимат химия без да знаят защо става въпрос. Има такива случаи. Гледаш го извън е заплашителен - мускули, плочки, а от вътрешната страна към този момент не става за нищо. Спира химията и след някой месец не можеш да го познаеш. Аз съм го претърпял, оживял съм и знам какъв брой е неприятно. Не е ли извънредно, че като станеш примерно на 35 години поради тези стероиди ти не можеш да имаш деца. Така че, млади момчета, мислете с главите си и не правете нелепости. Това е моят съвет, приканва Ангел.  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР