Започна тестването на трамвайното трасе по ул. "Граф Игнатиев". Това

...
Започна тестването на трамвайното трасе по ул. "Граф Игнатиев". Това
Коментари Харесай

Над 140 почистващи машини работят по всички основни булеварди и улици, за да се справят със снега в София

Започна тестването на трамвайното трасе по ул. "Граф Игнатиев ". Това съобщи на брифинг пред публицисти заместник-председателят на Столичния общински съвет Николай Стойнев.

"Продължава работата по обекта. Махнахме загражденията там, където не са нужни. Преработката се постанова поради инспекциите на Столична община и поради нередностите, които откриваме ", разяснява той.

"Може да се каже, че обектът ще бъде приключен, когато мине през всички приемателни комисии ", добави Стойнев и разясни, че има още време, до момента в който ремонтът бъде приключен.

Участие взе и зам.-кметът на Столична община Евгени Крусев. "Всички корекции ще са за сметка на изпълнителя. След като мине през приемателна комисия, трамвайното трасе ще бъде пуснато ", посочи той.

"Днес ще създадем тест на трамвайното трасе. Сутринта ще бъде пуснато електричеството и ще тръгнат мотриси по трасето. През целия ден ще се ревизира дали има някакви нарушавания ", разкри Крусев.

Зам.-кметът на София разяснява и ситуацията в София след снеговалежите. "Над 140 почистващи машини работят сега по всички съществени булеварди и улици, с цел да се оправят със снега в София. Към този миг няма забавяне на градския превоз. Призоваваме жителите да го употребяват него за напредване ", заключи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР