Започна строежът на най-новия модерен жилищен комплекс в Кършияка -

...
Започна строежът на най-новия модерен жилищен комплекс в Кършияка -
Коментари Харесай

Започва строителството на нов жилищен комплекс в Пловдив

Започна градежът на най-новия съвременен жилищен комплекс в Кършияка - SP Residence 2, ситуиран в най-предпочитания и отзивчив регион на квартала, на бул. “България “. Сградата е проектирана в три компактни жилищни модула със модерни архитектурни форми, съвременна фасада и оптимално разгърната незастроена повърхност, планувана да обезпечи задоволително на брой паркоместа и нужната зеленина на своите жители. Местоположението на комплекса несъмнено е една от най-привлекателните му характерности, която включва чудесно развита инфраструктура, непосредственост до река Марица и множеството улеснения като супермаркети, заведения за хранене, учебни заведения, детски градини, включително и развлекателния аквапарк на хотел " Санкт Петербург “.

SP Residence 2 предлага оптимален избор от жилища за продажба  - от едностайни до четиристайни. Студио или пространно жилище с три спални, качеството на строителството им е насочено към най-хубавия актуален софтуерен стандарт и оптимален комфорт за живот в градска среда. Комплексът включва и построяването на под земята паркинг и търговски площи, които ще се отдават чартърен.

Атрактивна ценова оферта за 10% отстъпка от цената на всички жилища до АКТ 14 е летящият старт в комерсиалната политика на SP Residence 2. Цените на жилищата варират по отношение на съответни характерности като площ, разположение, ревю и други, само че както и при другите жилищни планове на компанията вложител, изискванията за покупка включват самостоятелно отношение, гъвкава ценова политика и преференциални условия за банково кредитиране.

Строежът на SP Residence 2 е част от към този момент одобрената жилищна идея на SP Residence – бутикова постройка с жилища, намираща се в непосредствена непосредственост и предоставяща преференциална покупка на жилище с отстъпка към сегашния миг.

Повече информация за SP Residence 2 може да получите на:

0886 01 01 01 и 0888 033 044

 

Офис: Пловдив, бул. “Шести септември “ 221-Б РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация?, гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | | Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще!

Още вести от:22:14 / 06.09.202221:47 / 06.09.202221:08 / 06.09.2022 21:11 / 06.09.2022Няма къде да падне игла! Такова голямо голям брой центърът на Пло...
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР