Започна срещата между сръбския президент Александър Вучич в Брюксел с

...
Започна срещата между сръбския президент Александър Вучич в Брюксел с
Коментари Харесай

Сагата между Белград и Прищина стигна до Брюксел, развръзката остава неясна

Започна срещата сред сръбския президент Александър Вучич в Брюксел с висшия представител на Европейски Съюз за външната политика и сигурността Жозеп Борел и със специфичния представител на Европейски Съюз за разговора Мирослав Лайчак в границите на продължаването на разговора сред Белград и Прищина на най-високо равнище след повече от година.

„ Начало на диалога за значителните проблеми на Косово. Надявам се на някакво решение, макар че въобще нямам доверие в това “, разгласява Вучич в Instagram дружно със фотоси с Борел.

Борел сподели преди тристранната среща, че чака Александър Вучич и Албин Курти да бъдат отворени и гъвкави, с цел да реализиран обща позиция.

Специалният представител на Съединени американски щати за Западните Балкани Габриел Ескобар също влезе в постройката на Европейската работа за външни работи в Брюксел, където тече новия кръг от разговор сред Белград и Прищина.

Не е ясно какъв брой дълго ще продължи срещата в границите на разговора сред Белград и Прищина на най-високо равнище. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР