Започна Съветът за сътрудничество на високо равнище между премиерите на

...
Започна Съветът за сътрудничество на високо равнище между премиерите на
Коментари Харесай

Започна четиристранната среща на Балканите в Солун

 Борисов и Ципрас  Борисов и Ципрас  Борисов и Ципрас  Борисов и Ципрас  3p1a1994_619x600  Борисов и Ципрас  3p1a2082_661x600  3p1a2089_653x600  3p1a2110_778x600  3p1a2128_752x600  Борисов и Ципрас, Вучич  Борисов и Ципрас, Вучич  3p1a2193_800x512  Бойко Борисов, Алексис Ципрас и Виорика Дънчила, Александър Вучич - Солун  Бойко Борисов, Алексис Ципрас и Виорика Дънчила, Александър Вучич  Солун - Бойко Борисов, Алексис Ципрас и Виорика Дънчила, Александър Вучич  Бойко Борисов, Алексис Ципрас и Виорика Дънчила, Александър Вучич


Започна Съветът за съдействие на високо ниво сред министър председателите на България, Гърция и Румъния – Бойко Борисов, Алексис Ципрас и Виорика Дънчила и президента на Сърбия Александър Вучич.



 Във фокуса на диалозите ще бъде ускоряването на реализацията на взаимните транспортни и инфраструктурни планове. Тема на срещата ще бъде и задълбочаването на районната непоклатимост.

Това е четвъртата поредна среща в този формат. Първият Съвет за съдействие сред водачите на четирите страни се организира в резиденция „ Евксиноград “, а неин хазаин беше министър-председателят Бойко Борисов. Последваха срещи в Белград и Букурещ, а през днешния ден и в Солун, където хазаин е гръцкият министър председател Алексис Ципрас.

Министрите на превоза на четирите страни организират паралелна среща в Солун, на която ще обсъдят задълбочаването на съдействието за осъществяване на пътни и железопътни връзки. От Българска страна взе участие министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР