Започна разследване на твърденията, че поне един служител на лондонската

...
Започна разследване на твърденията, че поне един служител на лондонската
Коментари Харесай

Разследват опит за достъп до медицинското досие на Кейт Мидълтън

Започна следствие на изказванията, че най-малко един чиновник на лондонската клиника, в която принцеса Кейт бе оперирана през януари, се е опитал да получи достъп до медицинските ѝ досиета без позволение, съобщи Агенция Франс Прес.

Принцесата на Уелс, брачна половинка на английския престолонаследник, претърпя тежка коремна интервенция на 16 януари в лондонска клиника, където остана към 10 дни.

Дворецът Кенсингтън не даде детайлности за интервенцията и настоя, че Кейт желае " персоналната ѝ здравна информация да остане поверителна ".

Таблоидът " The Mirror " твърди, че " се счита, че п оне един член на личния състав е бил заловен в опит " да получи достъп до досието на Кейт.
Службата на комисаря по информацията, която следи за отбраната на данните, съобщи, че е " получила отчет за нарушаване " и е " в развой на оценка на предоставената информация ".
 

— Sky News (@SkyNews)

" Разбирам, че полицията е била помолена да прегледа въпроса ", съобщи държавният секретар по опазването на здравето Мария Колфийлд.
Ексклузивната лондонска клиника упорства, че всички нейни пациенти, " без значение от техния статут, заслужават цялостно усамотение и конфиденциалност във връзка с здравната си информация ".

Дворецът Кенсингтън съобщи, че " това е въпрос, който е от компетентността на Лондонската клиника ".
По време на хоспитализацията ѝ тя беше показала, че Кейт няма да се върне към обществените си отговорности преди Великден.

Но дългото неявяване на принцесата, която нормално е една от най-фотографираните дами на планетата, даде мотив за всевъзможни клюки и бурни спекулации по отношение на здравословното ѝ положение.
Според известия в английските медии не се чака Кейт да се върне към обществените си отговорности преди средата на април.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР