Започна работата по облагородяване на междублоковото пространство между блокове 512

...
Започна работата по облагородяване на междублоковото пространство между блокове 512
Коментари Харесай

Облагородяват междублоково пространство в ж.к. „Дружба 2“

Започна работата по облагородяване на междублоковото пространство сред блокове 512 и 507 в ж.к. „ Дружба 2 “. Това написа във Facebook Ивайло Цеков, кмет на регион „ Искър “

Ремонтните действия плануват възобновяване на настилката, оформяне на 44 паркоместа с слагане на паркинг детайли на тревна фуга, създаване на подходи, маркировка и озеленяване.

Удовлетворен съм, че още едно пространство сред жилищните блокове, на което до неотдавна колите паркираха върху глинест терен, ще се трансформира в прелестно и подредено място.

Благодаря на живеещите в близките блокове, които преди пускане на работата изложиха своето виждане за осъществяване на ремонта. Важно е общинската администрация и етажните собствености да работим дружно, с цел да има оптимално ефикасни резултати.

Изпълнението на дейностите по възобновяване на пространството до бл. 512 и бл. 507 е обезпечено по програмата на Столична община за унищожаване на така наречен „ кални точки “ по мое искане. Само преди две седмици приключихме работата по облагородяване на терена и до бл. 102 в ж.к. „ Дружба – 1 “ по тази стратегия, на където подменихме настилката и обособихме 12 паркоместа.

За да не се паркира в калта и посредством разнасянето й по пътното платно да се замърсява атмосферния въздух, изградихме паркинги и до блок 7, бл. 68, бл. 93, бл. 120, бл. 302, до блок 304, бл. 308, бл. 523, на гара „ Искър “, до блок 318, както и сред блоковете 72 и 75 и други

Предстои напълно скоро да стартират поправки действия по възобновяване на междублоковото пространство и пред бл. 265.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР