Започна попълването на втория ешалон на властта. Вече са ясни

...
Започна попълването на втория ешалон на властта. Вече са ясни
Коментари Харесай

Започна попълването на втория ешалон на властта

Започна попълването на втория ешалон на властта. Вече са ясни заместниците на министъра на труда и обществените услуги Гълъб Донев, на опазването на здравето Стойчо Кацаров, на външните работи Светлан Стоев и на културата проф.Велислав Минеков.

На множеството министерства новите политически кабинети на министрите към момента не са качени на страниците им в интернет.

На министерствата на превоза, на образованието и на енергетиката пък към момента стоят имената на старите заместник-министри и не е ясно дали те ще запазят постовете си.

Министерството на младежта и спорта пък даже не е съумяло даже да постави името на новия длъжностен министър Андрей Кузманов и към момента стои това на Красен Кралев и неговия политическия екип.

Вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Гълъб Донев ще има. Лазар Лазаров резервира поста си и ще продължи да дава отговор за пазара на труда. Той е съвсем неизменимия заместник-министър в това ведомство още от времето на Сергей Станишев. заместник-министър Новите имена са на Иван Кръстев и Надя Клисурска. Иван Кръстев има насъбран опит в държавната администрация с ръководството на еврофондовете първо в общественото министерство, а по-късно и в просветителното. Надя Клисурска е някогашен народен представител от Българска социалистическа партия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР