Започна почистването и обновяването на рекламното пано, обозначаващо началото на

...
Започна почистването и обновяването на рекламното пано, обозначаващо началото на
Коментари Харесай

Започна почистването на рекламното пано, обозначаващо началото на жк „Орел“

Започна почистването и обновяването на рекламното пано, обозначаващо началото на жилищен комплекс „ Орел “.

Дейностите по почистването на високия 5,5 м. фундамент правят експерти от „ Енергомонтаж РР “-Разград и Оперативна програма “Паркстрой “, а на идващ стадий с боядисването на буквите ще са ангажирани служащи от Общинско дружество „ Паркстрой “.

Заместник-кметът Добрин Добрев и шефът на Оперативна програма “Паркстрой “ Николай Борисов направиха оглед на стартиралите действия по почистването и разискаха идващите етапи от обновяването на рекламното пано.

Почистването стартира със събаряне на напластената до 4-5 пласта багра от рекламното пано до естествения метал, като още в първите 2 часа от работата за това бе употребен 1 звук и 200 кг. пясък. След привършване на тази активност цялото пано ще бъде грундирано с антикорозионен грунд, който устоя 7 години и върху който може да се постави багра. След премахването на ръждата от всички букви от надписа ще се реши кои от тях би трябвало да бъдат сменени с нови и кои могат да бъдат непокътнати. Последният стадий от обновяването е боядисване на буквите, като дизайнът на надписа ще бъда разискван в допълнение.

Обновяването на рекламното пано е планувана за Община Разград активност и е част от дейностите, които управлението на локалната администрация прави по възстановяване на инфраструктурата в източната част на жк „ Орел “, която не бе включена в ремонта за благоустрояване на квартала. Припомняме, че през последните две години в „ Орел “ бе осъществено и асфалтиране на огромна част от междублоковите пространства и паркинги.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР