Започна миенето на улици във Видин. Това съобщиха от пресцентъра

...
Започна миенето на улици във Видин. Това съобщиха от пресцентъра
Коментари Харесай

Мият улици във Видин срещу разпространението на COVID-19

Започна миенето на улици във Видин. Това оповестиха от пресцентъра на Общината. Това е следващата мярка, която Общината подхваща в битката против разпространяването на ковид. Техника и служащи на звено „ Чистота “ започнаха тази заран миенето на улици и тротоари с почистващ и дезинфекциращ препарат.

Първо се минава в централната градска част, по „ Цар Симеон Велики “, „ Широка “ и други Мият се местата пред аптеки, хранителни магазини, ж.п. и автогари, болница, поликлиника, публични здания и други обекти, където се събират повече хора.

Продължават дезинфекциите на публични места във Варна

Една миялна машина е с съдържимост 8 000 т. Дейностите не престават всеки ден, като бъдат обхванати последователно и основните улици в жилищните квартали.

Като част от ограниченията в битката с COVID-19 през вчерашния ден беше осъществена стерилизация на детските площадки във Видин и сложени сигнални ограничаващи ленти. Със заповед на кмета от през днешния ден е затворен и Общинският пазар.

Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР