Започна кандидатстването във водещите награди за най-добър работодател – Career

...
Започна кандидатстването във водещите награди за най-добър работодател – Career
Коментари Харесай

Кандидатстването за Най-добър работодател започна

Започна кандидатстването във водещите награди за най-хубав шеф – Career Show Awards 2023. Престижните награди отличават компании от разнообразни браншове в над 80 категории, ориентирани към работодателската марка.

Петото издание на Career Show Awards става витрина за планове и тактики за развиване на работодателската марка, привличане, задържане и ангажиране на чиновниците. Акцент и през тази година е основаването и поддържането на удобна и стимулираща работна среда.

Тазгодишното издание на бизнес премиите за най-хубав шеф е планувало спомагателни категории, съобразени с изменящите се условия на работа, цели и полезности на чиновниците. Сред новите категории, в които работодателите могат да показват създадените тактики, с които дават отговор на новата работна реалност, са:
Стажантска програма Програма за млади родители Referral програма Co-working самодейност и други
Категориите в група “HR услуги ” от своя страна дават опция на всички снабдители, работещи за основаването на по-добра работна среда в фирмите, да опишат повече за себе си. Компании, предлагащи фирмени образования, асортимент на личен състав, HR софтуери, храни и питиета за офиса, застраховки и други спомагателни придобивки могат да се включат представяйки услугите си.

Представените кандидатури в Career Show Awards се правят оценка от без значение експертно жури, в състава на което влизат световнопризнати експерти с дълготраен опит от разнообразни сектори. Част от журито на премиите са Весела Тодорова-Мозеттиг (Директор, Френско-българска комерсиална и индустриална камара); Ивайло Калфин (Изпълнителен шеф, Еврофонд), Биляна Манолова (Заместник-председател, Българо-испанска комерсиална камара), инж. Васил Велев (Председател на УС, АИКБ), Силвена Роу, доцент Григорий Вазов и други

“Като дълготраен член на журито на Career Show Awards бих желала да споделя, че с всяка година плановете, които правя оценка, са все по-интересни и по-предизвикателни. Впечатляват ме плановете, в които фирмите поставят грижи към своите чиновници, с цел да създадат работният развой още по-привлекателен и удобен. Участвайки в Career Show Awards, фирмите освен имат опцията да показват плановете си пред експертно жури, само че и получават спомагателна известност пред многохилядна публика. Това е и тласък фирмите да се учат една от друга и да развият своя безконечен капацитет! ”, споделя Биляна Манолова, Заместник-председател на Българо-испанска комерсиална камара и член на журито на Career Show Awards.

След оповестяване на спечелилите всички кандидатури, както и оценките на членовете на журито стават обществени и общодостъпни, с което се подсигурява прозрачността на състезанието.

Кандидатстването за най-хубав шеф в Career Show Awards 2023 може да извършите на страницата на премиите – careershow.bg/awards
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР