Започна изборът на съдебни заседатели във високо следния процес на

...
Започна изборът на съдебни заседатели във високо следния процес на
Коментари Харесай

Започна изборът на съдебни заседатели в процеса за Джордж Флойд

Започна изборът на правосъдни заседатели във високо следния развой на белия служител на реда, упрекнат в убийството на, негър, чиято гибел провокира всеобщи митинги против расовата неправда и полицейската свирепост в Съединени американски щати и по света, предава Агенция Франс Прес.
Бившият служител на реда от Минеаполис е изправен пред обвинявания в непредумишлено ликвидиране от втора степен във връзка със гибелта на Флойд на 25 май.
 Отлагат началото на правосъдния развой в Съединени американски щати за убийството на Джордж Флойд Отлагат началото на правосъдния развой в Съединени американски щати за убийството на Джордж Флойд
Съдебното дело в Съединени американски щати против служителя на реда, упрекнат за убийството на афроамериканеца Джордж Флойд, ще стартира в най-хубавия случай на следващия ден. Това ре...
Изборът на правосъдни заседатели трябваше да стартира в понеделник, само че беше отсрочен с един ден, защото прокурорите се пробваха да трансфорат обвиняването в ликвидиране от трета степен против 44-годишния Шовин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР