Заплетени ситуации и бурни емоции връхлитат главните героини Шура, Юлия

...
Заплетени ситуации и бурни емоции връхлитат главните героини Шура, Юлия
Коментари Харесай

Любовни трепети и изневери в първите епизоди на „Криза на нежната възраст“

Заплетени обстановки и бурни страсти връхлитат основните героини Шура, Юлия и Аня още в първите епизоди на новия сериал. Какви са перипетиите, през които минават трите тийнейджърки, гледайте единствено във.

По време на час Шура Ермакова сънува сън, в който основен воин е не какъв да е, а нейният обичан – преподавателят Андрей Сергеевич. След внезапното си пробуждане, тя научава шокиращата вест, че той отпътува и ще имат нов учител. Младото момиче взема решение да направи всичко допустимо да види обичания си преди да замине, само че ще успее ли, вижте в първия епизод на.
 Криза на нежната възраст NOVA
Междувременно Юлия ще се натъкне на приятеля си в магазин за цветя, откакто е споделил, че е ангажиран и няма да може да се видят. Ядосана от обстановката, Юлия измисля скришен проект, с който да накара приятеля си страда, както и да помогне на приятелката си с мотив за среща с Андрей Сергеевич.

Излизайки от блока си, Шура вижда своя комшия и го моли за огромна услуга за срещата с възлюбения си. Оказва се, че Козябин също е подложен пред сложна обстановка, в която тя съобразително измисля по какъв начин да помогне. Но в последна сметка и двамата се забъркват в още по-голяма каша.-->

Третата тийнейджърка – Аня, също претърпява огромно отчаяние. Мечтаната ѝ кариера е сложена под въпрос. Как ще реагира тя, какво ще се случи по време на срещата сред Андрей Сергеевич и Шура и какво открива Юлия за Якубов, не пропускайте да гледате в първите епизоди на премиерния за България сериал всяка сряда извънредно във
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР