Запитан как би коментирал тези пожелания, премиерът отбеляза, че той

...
Запитан как би коментирал тези пожелания, премиерът отбеляза, че той
Коментари Харесай

Бойко Борисов Удари По Масата На Бсп! Омръзна Му Да Им Угажда С Предсрочните Избори!

Запитан по какъв начин би коментирал тези пожелания, министър председателят означи, че той доста пъти им е правил парламентарни избори, че дори и конференции е давал след тях.

Борисов отсече и че не желае да чува повече сходни въпроси.

И пред публицистите той разгласи, че до два-три дни би трябвало да имаме работещ Търговски указател.

" На всички страни може да се случи да се срине Търговски указател, в този момент диск е, скапал се и паднал ", изясни Борисов.

Всички, които са позволили пропуски са отстранени, изпълнени са всички рекомендации, уточни премиера, а за изключителното съвещание в Народното събрание разяснява, че е обяснил " дълго на необятно какво се прави, по какъв начин се прави и какво би трябвало да се направи ".

Борисов изрично съобщи, че няма учредения за още оставки, тъй като от Българска социалистическа партия непрекъснато желаят такива. Ако цялата Комисия за финансов контрол има виновност, дано си понесат отговорността, само че шефът на КФН няма по какъв начин да се бърка в работата и не носи отговорност за работата на ресорите.

Премиерът Борисов изрично отхвърли да познава новия началник на Агенцията по вписвания Габриела Козарева. Така че в случай че още веднъж се случи сходно нещо, би трябвало да се питат други хора, съобщи министър председателят, очевидно визирайки депутата Волен Сидеров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР